Άμεση Τεχνική Υποστήριξη

για την επαγγελματική σας ιστοσελίδα.

Αναλαμβάνουμε την συντήρηση, ασφάλεια, αναβάθμιση κώδικα, επιτάχυνση, διαχείριση δεδομένων …
Απαντάμε σε όλες σας τις ερωτήσεις σχετικά με το WordPress.
Δεν χρειάζεται να είστε πελάτης μας ή να έχουμε δημιουργήσει την ιστοσελίδα σας.
Ο Τεχνικός μας είναι πάντα στην διάθεσή σας.

Site Speed

Optimazition

i

Monthly

Reports

i

Daily Backup

Night Time

Weekly Updates

Theme & Plugins

All Images

Compression

Free Plugins

Premium

Protection

Hacks & Malware

10G CDN

for Images

Real Time

Activity

U

24/7 Up Time

Monitoring

n

Free CDN for

Main Files

Extra Hours

For Modifications

WordPress

Total Support

Database

Clean Up

Local SEO

& Social Media

Τι περιλαμβάνουν οι Υπηρεσίες μας.

Η υπηρεσία IQ-Support περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες που προαναφέρονται. Αναλυτικά παρακάτω…

Η διαφορά μεταξύ της IQ-Support και της IQ-Support Plus είναι το σύνολο των ωρών της τεχνικής υποστήριξης που παρέχονται.

Επίσης άλλη διαφορά είναι ότι η IQ-Support είναι μόνο από 10:00 έως 16:00 το απόγευμα  Δευτέρα με Παρασκευή, ενώ η IQ-Support Plus είναι από 9:00 έως 21:00 Δευτέρα με Παρασκευή.

Όλες οι υπηρεσίες της IQ-Support αναλυτικά

Γιατί μας χρειάζεστε

Τεχνική Υποστήριξη Ιστοσελίδας

Οι επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν  μια επαγγελματικά δημιουργημένη ιστοσελίδα κινδυνεύουν να χάσουν πιθανούς πελάτες από το Διαδίκτυο. Οι καταναλωτές εκτιμούν τα προϊόντα και τις εταιρείες πολύ πριν αποφασίσουν να κάνουν μια αγορά και εάν η ιστοσελίδα σας δεν φαίνεται αρκετά επαγγελματική ή ασφαλής, θα μεταβούν απλά στον επόμενο ανταγωνιστή σας.

Για να δημιουργηθεί μια ιστοσελίδα σήμερα χρειάζονται γνώσεις υπολογιστή, σχεδίου, προγραμματισμού σε αρκετές και διαφορετικές γλώσσες, γνώσεις Internet Marketing, που είναι πολύ διαφορετικές από το παλαιό Business Marketing, Social Media Marketing, Internet Advertising, καλές γνώσεις Search Engine Optimization (SEO) και βασικές γνώσεις διακομιστών. Λίγο δύσκολο κάποιος να έχει όλες τις απαραίτητες γνώσεις. Τα επαγγελματικά γραφεία Κατασκευής Ιστοσελίδων παρέχουν αυτές τις γνώσεις στους πελάτες τους.

Όλες οι Υπηρεσίες μας αναλυτικά

Προσφέρουμε επίσης λύσεις προσαρμοσμένες σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας.

Βελτιστοποίηση Ταχύτητας Ιστοσελίδας

Η ταχύτητα της ιστοσελίδας σας ή η απόδοση αναφέρεται στην ταχύτητα με την οποία οι σελίδες προβάλλονται στο πρόγραμμα περιήγησης του διαδυκτύου. Η βελτιστοποίηση απόδοσης της ιστοσελίδας σας (WPO) ή η βελτιστοποίηση της ταχύτητας της ιστοσελίδας σας είναι μια ειδική τεχνική που έχει σχέση με την αύξηση της επισκεψιμότητας.

iq support website optimization
Η ταχύτητα λήψης της ιστοσελίδας έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τη διατήρηση των επισκεπτών και την εμπιστοσύνη και την ικανοποίηση των χρηστών, ειδικά για τους χρήστες με αργότερες συνδέσεις στο διαδίκτυο και τους χρήστες σε κινητές συσκευές.

 • Gzip Compression. We compress HTML, JavaScript, and Style Sheets to reduces site load time.
 • Asset Optimization. We Minify, combine, optimise and position files to improve page speed.
 • Complete Cache Suite.We Speed up page load times with full-page, browser, RSS and Gravatar cache. Speed up page load times with full-page, browser cache.
 • Free CDN. We offer also a Free CDN, (yes 10G Free CDN) for your images and for the important functional files of your site. Details under.

Αναβαθμίσεις Ασφαλείας, WordPress, Themes, Plugins.

Ο χρόνος της αναβάθμισης των Themes, των Plugins και του πυρήνα του WordPress είναι και όταν τα περισσότερα από τα προβλήματα μπορούν να δημιουργηθούν σε μια ιστοσελίδα. Από μια απλή λευκή οθόνη έως και συνολική δυσλειτουργία της βάσης δεδομένων και πολλά άλλα …Με τόσα προβλήματα γιατί είναι αναγκαία η αναβάθμιση;

WordPress IQ Support

Οι αναβαθμίσεις είναι αναγκαίες για το ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Η πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα WordPress, τα Plugins και τα Themes εκδίδουν τακτικά ενημερωμένες εκδόσεις του λογισμικού τους για διάφορους λόγους, όπως διορθώσεις ασφαλείας, διορθώσεις σφαλμάτων ή απλά για να παραμείνουν ενημερωμένοι με τις τρέχουσες τάσεις της τεχνολογίας. Οι ιδιοκτήτες ιστοσελίδων που δεν διατηρούν ενημερωμένες τις ιστοσελίδες τους είναι επιρρεπείς στο να είναι ευάλωτοι σε ιούς, κακόβουλα προγράμματα και την αδράνεια της ιστοσελίδας.
Με το IQ-Assist, η ομάδα των τεχνικών μας αναλαμβάνει την σωστή λειτουργία, ασφάλεια και την επιτυχία της ασφαλέστερους τρόπους. Μπορείτε να καθίσετε, να χαλαρώσετε και να εστιάσετε στην επιχείρησή σας, ενώ αφιερώνουμε το χρόνο μας στη διαχείριση της ιστοσελίδας σας, κάνοντάς την ασφαλή και λειτουργική για τους επισκέπτες σας ιστοσελίδας WordPress, ανανεώνοντας τις ενημερώσεις σε εβδομαδιαία βάση με τους.

Προστασία από Χακερς & Κακόβουλα Λογισμικά

Pro Security TweaksΗ ασφάλεια μιας ιστοσελίδας δεν είναι η ίδια για όλους. Η IQ-Support θα αναλύσει την ιστοσελίδα σας, θα κάνει προτάσεις για την ασφαλεία της και θα παρέχει τα πιο αποτελεσματικά μέτρα ασφαλείας που χρησιμοποιούνται από τους σύγχρονους επαγγελματίες του χώρου.
IQ-Support-Security

WordPress, Theme & Plugin Code Checker
Έλεγχος κώδικα για WordPress, Themes, Plugins & όλων των λοιπών φακέλων. Η IQ-Support ελέγχει επίσης για γνωστά θέματα ασφαλείας με Themes και Plugins που ίσως έχετε εγκαταστήσει και τα σαρώνει για ύποπτη συμπεριφορά στα αρχεία της ιστοσελίδας. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να αφαιρέσουμε τα ευάλωτα αρχεία της ιστοσελίδας σας πριν οι χάκερς μπορέσουν να φτάσουν σε αυτά. Σαρώνουμε όλα τα αρχεία του ιστοσελίδας σας για να εντοπίσουμε ύποπτο κώδικα στο WordPress και σας ειδοποιούμαι όταν κάτι δεν φαίνεται σωστό. Αν ένα αρχείο του WordPress είναι κατεστραμμένο, θα το επαναφέρουμε στην αρχική του κατάσταση.
Blacklist Monitoring Παρακολούθηση
H IQ-Support παρακολουθεί και ελέγχει τις ασφαλείς υπηρεσίες του διαδικτύου και σας προειδοποιεί εάν η ιστοσελίδα σας έχει επισημανθεί ως μη ασφαλής. Θα είμαστε οι πρώτοι που θα μάθουμε αν η ιστοσελίδα σας έχει καταχωρηθεί ως επισφαλής, ώστε να μπορούμε να δράσουμε γρήγορα και να επαναφέρουμε την ιστοσελίδα σας – προτού χάσετε επισκεψιμότητα ή σας επισημάνει η Google ως επισφαλή.
Audit Logging
Έλεγχος καταγραφής ιστοσελίδας. Έχετε κουραστεί από την αργή ιστοσελίδας ή από προβλήματα που δημιουργούνται; Με την παρακολούθηση του IQ-Support, θα ξέρετε την αιτία – κάθε φορά. Η καταγραφή ελέγχου επιτρέπει στην IQ-Support να δημιουργεί ένα λεπτομερές αρχείο καταγραφής των σχολίων, των αναρτήσεων, των προσπαθειών σύνδεσης, των εγκαταστάσεων του plugin, τις επισκέψεις των χρηστών και τις αλλαγές που έχουν κάνει, σχεδόν πάντα.
Login Screen Masking
Κάνουμε δυσκολότερη την εργασία για τα bots να βρουν την ιστοσελίδα συνδεσης με το διαχειριστικό τμήμα σας, αλλάζοντας το όνομα της σελίδας στο WordPress.
2-Factor Authentication
O έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων, κινητό και υπολογιστής, σας παρέχει άλλο ένα επίπεδο ασφαλείας πέραν του κλασσικού τρόπου σύνδεσης από το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης για την επιβεβαίωση της ταυτότητάς σας κατά την είσοδο στον λογαριασμό σας.

24/7/365 Παρακολούθηση δραστηριότητας

404 Lockout Χρησιμοποιούμε ανίχνευση στις σελίδες 404 για να σταματήσουμε τα bots (χακερς) που σαρώνουν για ευπάθειες λογισμικού.Brute Force Lockout

Περιορίζουμαι τις προσπάθειες σύνδεσης για να αποκλείστουν οι εισβολείς που προσπαθούν να μαντέψουν τον κωδικό πρόσβασής σας

IQ-Support 24/7 monitor
IP Lockout

Οι επιθέσεις χακερ στην ιστοσελίδα σας γίνονται άμεσα αντιληπτές. Είμαστε αμέσα ειδοποιημένοι. Ενεργοποιούμε χρονοκαθυστερήσεις ή μόνιμες απαγορεύσεις για το IP της ιστοσελίδας για επαναλαμβανόμενες προσπάθειες σύνδεσης 404 ή αποτυχημένες συνδέσεις. Πραγματοποιούμε ελέγχους ταχέος κλειδώματος με φιλτράρισμα αρχείων καταγραφής. Προστατεύουμε την ιστοσελίδα σας τόσο από το προσωπικό χακιν, όσο και με αυτοματοποιημένο λογισμικό.

Καθαρισμός Βάσης Δεδομένων

Εάν χρησιμοποιείτε το WordPress για την ιστοσελίδα σας για αρκετό χρόνο, τότε υπάρχει μια πολύ μεγάλη πιθανότητα ότι πρέπει και να καθαρίσετε την βάση δεδομένων της ιστοσελίδας σας. Η εκτέλεση τακτικών εκκαθαρίσεων σάς επιτρέπει να μειώσετε το μέγεθος της βάσης δεδομένων σας, που σημαίνει ταχύτερα και μικρότερα αρχεία αντιγράφων ασφαλείας αλλά και ταχύτερη εμφάνιση της ιστοσελίδας σας.

WordPress iq-support Database cleanup
Καθώς χρησιμοποιείτε το WordPress, η βάση δεδομένων του συσσωρεύει πολλά επιπλέον δεδομένα, όπως αναθεωρήσεις, σχόλια, spam, δεδομένα από plugins που δεν χρησιμοποιείτε πλέον και πολλά άλλα. Η κατάργηση όλων αυτών των περιττών δεδομένων μπορεί να μειώσει σημαντικά το μέγεθος της βάσης δεδομένων. Λιγοστεύουν οι πιθανότητες μικροπροβλημάτων και έχετε άμεση βελτίωση της ιστοσελίδας σας. Ακόμα και 1/10 του δευτερολέπτου είναι σημαντικό για τους επισκέπτες σας.

All Images Compression + 10G cloud cdn

Wrong Image Size DetectionΔεν κάνουμε μόνο συμπίεση φωτογραφιών. Εντοπίζουμε επίσης το σωστό μέγεθος για τις φωτογραφίες ώστε η ιστοσελίδα σας να εξυπηρετεί το τέλειο μέγεθος. Δεν υπάρχει πλέον η προειδοποίηση στο Google Page Speed για λάθος στην συμπίεση ή το μέγεθος των φωτογραφιών! Αυτό ήταν ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα για σχεδόν όλες τις ιστοσελίδες. Ο αλγόριθμος αποκρυπτογραφήθηκε.

iq design image compression

Μαζική συμπίεση όλων των εικόνων
Συμπίεση υφιστάμενων εικόνων για εξοικονόμηση χώρου στο διακομιστή σας και αύξηση της ταχύτητας σελίδας.
Σούπερ συμπίεση εικόνας
Προσφέρουμε 2 φορές τη συμπίεση από ό, τι όλοι οι άλλοι, χωρίς απώλειες, με την έξυπνη συμπίεση εικόνας πολλαπλών ρερασμάτων.
Τέλια συμπίεση εικόνας
με κάθε τελευταίο byte από τις εικόνες σας για την καλύτερη απώλεια συμπίεσης χωρίς απώλεια της ποιότητάς της εικόνας.
Αυτόματη συμπίεση εικόνας
Η ρύθμισή μας θα συμπιέζει αυτόματα όλες τις επόμενες εικόνες σας και θα διατήρηση την ιστοσελίδας σας στη μέγιστη ταχύτητα.
Private Cloud CDN για τις φωτογραφίες σας. 10G Free

Σερβίρουμε τις εικόνες σας από το υπερ-γρήγορο Private Cloud CDN για ακόμα μεγαλύτερες ταχύτερες και πιο γρήγορες ταχύτητες σελίδας.

10G Το maximum του δωρεάν Cloud CDN. Υπεραρκετό για παρα πολύ μεγάλες ιστοσελίδες.

Daily on site or cloud backups

Backup στον διακομιστή σας.Αυτοματοποιούμε την ιστοσελίδα σας με καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας με μία απλή αποκατάσταση. Με ένα κλικ. Τα τοπικά αντίγραφα ασφαλείας είναι γρήγορα και βολικά για την γρήγορη αναίρεση αλλαγής, αλλά τι γίνεται αν ο διακομιστής σας κατεβαίνει ή είναι hacked;

iq assist cloud backup

Μπορούμε να φιλοξενήσουμε τα backups στον διακομιστή σας, σε ένα Dropbox, το Google Drive ή το Amazon S3 αν έχετε λογαριασμό. Μπορούμε επίσης να σας προσφέρουμε τοn δικό μας Cloud VPS (πολύ γρήγορος διακομιστής).
Η τιμή 1€ το Gigabyte.

We offer a Free CDN for your critical files

Page Speed Optimization Not only is page speed used by search engines to determine your site rank, it also keeps people on your site longer. We offer a Free CDN for your critical files.

iq design Free CDN

All your important functional files like all your CSS, J Script, J Query, any personal font style will be serve trough our Free Super Fast CDN. The total cost off that including the CDN for your images is at list 240$ a year.

Free Plugins

Extra time

Reports

We never live You in the dark. We offer also monthly or weekly (Plan choice) customized reports and automate email notifications.
We send You Reports for:

 • Users login/logout Time & Date
 • User activity on the site
 • Brute force Attacks
 • 404 Lockout
 • Ip Lok outs
 • Database CleanUps
 • WordPress Updates
 • Theme Updates
 • Plugin Updates
 • Security Updates
 • Reports can be monthly or weekly depending of your plan

"Cras malesuada fermentum sollicitudin. Ut at nunc ut lectus interdum consectetur et quis erat. Etiam vel lacus ex."

– Ali Sayed

Ελάτε να γνωριστούμε

Χωρίς καμία απολύτως υποχρέωση