Κατασκευή Ιστοσελίδας

Κατασκευή Ιστοσελίδας ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Από μία σελίδα έως και τις πλέον προχωρημένες ιδιοκατασκευές που μπορεί να χρειαστεί η Εταιρεία σας.

Σε όλες τις Ιστοσελίδες που δημιουργούμε, χρησιμοποιούμε τα υψηλότερα Standards που χρειάζεται να έχει μια Ιστοσελίδα σήμερα.

Χρησιμοποιούμαι το WordPress (που είναι και το αγαπημένο της Google αφού κυριαρχεί και στο 30% ολοκλήρου του διαδικτύου) για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία πρότυπα του διαδικτύου και φυσικά της μηχανής αναζήτησης Google.

 

Προσφορα Ιστοσελίδα 100 ευρώ

Γιατί να επιλέξετε εμάς για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας.

10 Λόγοι για να το κάνετε.

1, Χρησιμοποιούμε το ανοιχτό λογισμικό του WordPress. Τι σημασία έχει αυτό για εσάς?

Χρησιμοποιούμε το ανοιχτό λογισμικό του WordPress.  Τι σημασία έχει αυτό για εσάς;

Ότι κατασκευάζετε στο WordPress αναβαθμίζεται. Αυτό σημαίνει ότι πολύ εύκολα και οικονομικά  θα μπορείτε να έχετε τις τελευταίες ενημερώσεις του λογισμικού WordPress ώστε να μην έχετε προβλήματα (hacking κ.λπ.) με την ιστοσελίδα σας. Με ένα ελάχιστο κόστος μπορείτε να έχετε ένα προγραμματιστή να σας κάνει τις ενημερώσεις για περισσότερη ασφάλεια.

Το WordPress είναι το αγαπημένο της Google ( είναι το αγαπημένο γιατί ακολουθεί και τις οδηγίες τις Google για την καλύτερη απόδοση και επικαιρότητα στο διαδίκτυο) και χρησιμοποιείτε από το 30% σχεδόν ολοκλήρου του διαδικτύου. Μέχρι και η Microsoft χρησιμοποιεί το WordPress για την ιστοσελίδα της. (με αρκετές παραμετροποιήσεις)

Το WordPress είναι το ευκολότερο λογισμικό για εκμάθηση έως και σε προχωρημένο βαθμό (χωρίς γνώσεις προγραμματισμού) για όποιον ενδιαφέρεται).

Με το WordPress μπορείτε να ξεκινήσετε την ιστοσελίδα της Εταιρείας σας με τον πιο απλό και οικονομικό τρόπο και αργότερα να την εξελίξετε σε μια πολύ δυναμική και διαδραστική ιστοσελίδα. Αυτό είναι εύκολο να συμβεί γιατί υπάρχουν χιλιάδες προγραμματιστές που ασχολούνται με το WordPress. Υπάρχουν αυτή τη στιγμή σχεδόν 50,000 εργαλεία συμβατά με το WordPress έτοιμα για τοποθέτηση και ενεργοποίηση χωρίς καμία έχτρα επιβάρυνση για σας.

Με το WordPress δεν δεσμεύεστε από τον προγραμματιστή σας ή την Εταιρεία που σας κατασκεύασε την ιστοσελίδα σας. Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε να αλλάξετε άφοβα οποιονδήποτε προγραμματιστή θέλετε. Υπάρχουν χιλιάδες σε όλο τον κόσμο και την Ελλάδα. Μπορείτε να αισθάνεστε απόλυτα ελεύθεροι δεσμεύσεων.

2. Σχεδιάζουμε συμβατές ιστοσελίδες για κινητά και tablet & pc.

Τι σημαίνει αυτό;

Μια ιστοσελίδα σήμερα πρέπει να είναι συμβατή με την τεχνολογία όλων των κινητών τηλεφώνων, των tablets, και με όλες τις οθόνες των υπολογιστών.

Δεν αρκεί όπως παλαιότερα η ιστοσελίδα να είναι όμορφη (και λειτουργική) μόνο στον υπολογιστή του σπιτιού μας.

Πρέπει να είναι εύκολα προσβάσιμη, όμορφη και λειτουργική σε οποιαδήποτε μέγεθος οθόνης χρησιμοποιεί ο χρήστης που ενδιαφέρθηκε για την εταιρεία μας.

3. Όλα τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε είναι premium.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω υπάρχουν σχεδόν 50,000 δωρεάν εργαλεία  (plugins) στο WordPress. Από αυτά δεν χρησιμοποιούμε σχεδόν (μερικές φορές κάποια είναι καλά) κανένα. Γιατί;

Πολύ απλά τα δωρεάν είναι demo για να αγοράσουμε τις βελτιωμένες (Premium) τους εκδόσεις. Έχουμε αγοράσει τις περισσότερες άδειες για developers και τις παρέχουμε δωρεάν στους πελάτες μας με το ετήσιο συμβόλαιο συντήρησης ιστοσελίδας. Χρεώνουμε μόνο την παραμετροποίηση.

Έτσι εξασφαλίζουμε και την δυνατή καλύτερη ταχύτητα της ιστοσελίδας σας που όπως θα δείτε παρακάτω είναι πολύ σημαντική.

4. Ταχύτατες ιστοσελίδες. Γρήγορο ακόμα και στα κινητά.

Γνωρίζετε ότι το 50% των επισκεπτών μιας ιστοσελίδας την εγκαταλείπουν αμέσως όταν αργεί να φορτώσει;

Γνωρίζετε ότι η Amazon αυξάνει τα έσοδά της κατά 1% για κάθε 1/10 του δευτερολέπτου που αυξάνεται η ταχύτητα της ιστοσελίδας της;

Χρησιμοποιούμε ειδικές τεχνικές (resize images, caching, cdn, κ.ά) ανάλογα με τις ανάγκες της ιστοσελίδας σας ώστε να επιτυγχάνουμε τις βέλτιστες ταχύτητες φόρτισης σε όλες τις συσκευές.

Το βιώνετε άλλωστε και στην ιστοσελίδα μας. Δεν χρειάζεται η μετριοφροσύνη μερικές φορές.

5, Φιλοξενούμε τις ιστοσελίδες σας σε διαβαθμισμένο Server.

Τι σημαίνει αυτό;

Για αρχή σημαίνει οικονομία. Ο λόγος είναι απλός. Τοποθετούμε την ιστοσελίδα σε διαβαθμισμένο Server ώστε όταν ξεκινάτε να έχετε τα λιγότερα έξοδα. Όταν χρειαστείτε παραπάνω πόρους, δηλαδή όταν αυξηθεί η επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας ή αν θελήσετε να κάνετε κάποια διαφημιστική καμπάνια, να μπορούμε για ένα μικρό χρονικό διάστημα που γνωρίζουμε ότι θα χρειαστείτε περισσότερους πόρους να σας τους προσφέρουμε (με το ανάλογο αντίτιμο) για όσο χρονικό διάστημα το χρειαστείτε.

Μπορείτε βέβαια αν χρειαστεί να παραμείνετε στο νέο σας πακέτο και σε ετήσια βάση με φυσικά μικρότερη τιμή.

 

6, Κατασκευάζουμε με σας, για σας.

Κάθε Εταιρεία είναι διαφορετική. Έτσι και η κάθε ιστοσελίδα πρέπει να είναι διαφορετική ώστε να αναδεικνύει το καλύτερο που έχει να παρουσιάσει η συγκεκριμένη Εταιρεία.

Είναι σημαντικό να μας δείξετε τι περίπου θα σας άρεσε αλλά δεν θέλουμε και να αντιγράψουμε κάποια άλλη ιστοσελίδα, ούτε και να βρούμε κάποια παρόμοια με την δικιά μας.

Η συμμετοχή σας στην κατασκευή είναι πολύ σημαντική για την προσωποποίηση και την ιδιαιτερότητα της ιστοσελίδας σας. Η συμβουλή μας θα είναι πάντα δίπλα σας για το πως θα πετύχετε το μέγιστο της εντύπωσης, αλλά και της λειτουργικότητας και χρηστικότητας.

7. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις υποστήριξης

Παρέχουμε ολοκληρωμένα πακέτα υποστήριξης για την παρουσία σας στο διαδίκτυο.

Από ενημέρωση ασφάλειας λογισμικού, SEO προώθηση ιστοσελίδας, social media marketing,  email campaigns, διαχείριση ιστοσελίδας, διαχείριση eShop, και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να χρειαστείτε.

8, Ένας τεχνικός πάντα δίπλα σας.

Μπορείτε να έχετε πάντα πρόσβαση στον ειδικευμένο μας τεχνικό για την ιστοσελίδα σας για οποιαδήποτε αλλαγή μπορεί να χρειαστείτε. Μπορείτε να πληρώσετε με την ώρα ή να αγοράσετε κάποιο πακέτο υποστήριξης με τον χρόνο.

Καμία εργασία δεν είναι πολύ μικρή για μας.

9, Δωρεάν όλη η σειρά video εκπαίδευσης του WordPress.

Παρέχουμε σε όποιον επιθυμεί ολόκληρη την σειρά video εκπαίδευσης στο WordPress.

Το ελάχιστο ποσό κόστους της ιστοσελίδας θα πρέπει να είναι 300 ευρώ.

10, Πλήρης εκπαίδευση για τον χειρισμό της ιστοσελίδας σας.

Για όσους επιθυμούν να εκπαιδευτούν για όλες τις τεχνικές της Ιστοσελίδας τους παρέχετε πλήρης εκπαίδευση από ειδικό τεχνικό μας. Δεν θα χρειαστεί καμμιά γλώσσα προγραμματισμού.

Θα πρέπει να έχει πλήρη κατανόηση του βασικού σεμιναρίου WordPress. Τυχόν ερωτήσεις ή διευκρινήσεις μπορούν να αποσαφηνιστούν κατά την περεταίρω εκπαίδευση.

Ο χρόνος της εκπαίδευσης εξαρτάτε από τις γνώσεις υπολογιστών που θα έχει ο ενδιαφερόμενος.

Λόγω των χαμηλών τιμών μας δεν περιλαμβάνετε σε κανένα πακέτο η εξειδικευμένη εκπαίδευση στο WordPress.

Η χρέωση γίνεται με την ώρα.