Κατασκευή Ιστοσελίδας. Γιατί χρειάζεται?

Ο πρώτος και ο βασικότερος λόγος για την Κατασκευή Ιστοσελίδας από μια Εταιρεία μικρή ή μεγάλη είναι η προβολή ή αύξηση της προβολής εάν είναι παλαιά Eταιρεία, με σκοπό την πώληση προϊόντων ή υπηρεσιών. Έμμεση ή άμεση πώληση.
Εδώ ίσως κάποιος θελήσει να προβάλει κάποια ένσταση λέγοντας πως υπάρχουν οι ενημερωτικές ή κοινωφελείς ή και ιδεολογικές ιστοσελίδες. Θα επιμείνουμε λέγοντας ότι πρόκειται περί πωλήσεων, έμμεσων ή άμεσων, προϊόντων ή υπηρεσιών ή και ιδεών.
Όπως και θα έχετε ακουστά από τους παλαιούς, ακόμα και η σκόνη από τα παπούτσια του πελάτη είναι κέρδος. Το ίδιο συμβαίνει και στο διαδίκτυο. Ο οποιοσδήποτε επισκέπτης είναι κέρδος, ειδικά για ορισμένες Ιστοσελίδες, γιατί η αξία κάθες ιστοσελίδας έχει σχέση με τον αριθμό επισκεψιμότητας. Οι σοβαρές Εταιρείες βέβαια προσπαθούν να κατευθύνουν σωστά τους υποψήφιους πελάτες τους ώστε να μην ταλαιπωρούν το αγοραστικό τους κοινό και φυσικά δυσφημιστή η ιστοσελίδα τους από λάθος τακτικές Marketing. Όπως σε κάθε Εταιρεία υπάρχει πινακίδα με το ονομά της και το είδος της δραστηριότητάς της, έτσι και στο διαδύκτιο πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες πινακίδες, SEO
Οπότε εάν επιθυμείτε αύξηση πελατείας και πωλήσεων ένα σύγχρονο εργαλείο για την επίτευξη του στόχου σας είναι η Κατασκευή Ιστοσελίδας. Είναι ένα αρκετά οικονομικό εργαλείο σε σχέση με την απόδοση του, αλλά και ταυτόχρονα αναγκαίο στην σημερινή μας εποχή. Όπως καταχωρείτε την επιχείρησή σας στους τηλεφωνικούς καταλόγους, τυπώνετε επαγγελματικές κάρτες, και τοποθετείτε μια πινακίδα στην είσοδο της Εταιρείας (για να γνωρίζει κάποιος που μπαίνει) έτσι χρειάζεστε και μια Ιστοσελίδα.
Η Κατασκευή Ιστοσελίδας σήμερα είναι ή θα πρέπει να είναι σε κάθε προϋπολογισμό για την δημιουργία νέας επιχείρησης. Οι μεγάλες Εταιρείες το γνωρίζουν. Κάποιες μικρές νομίζουν ότι θα τους είναι άχρειαστες. Για αυτό και θα επιμείνουμε περισσότερο στις μικρές Eταιρείες στην προσπάθεια μας να τις αναπτύξουμε.
Το άμεσο κέρδος από μια ιστοσελίδα μερικές φορές δεν είναι αντιληπτό από τις μικρές Εταιρείες γιατί προέρχεται από δευτερεύουσες εργασίες. Όλες οι Εταιρείες έχουν επιλαμβανόμενες εργασίες οι οποίες εκτελούνται σχεδόν καθημερινά. Με μια σωστή έρευνα σχετικά με την Εταιρεία και τα προϊόντα της ή τις υπηρεσίες της πολλές από αυτές θα μπορούσαν να υλοποιηθούν με ατμοποιημένες λύσεις διαδραστικότητας του πελάτη ή προμηθευτή μέσο της ιστοσελίδας. Ας φέρουμε κάποια παραδείγματα για να γίνουμε πιο σαφής.
Η ιστοσελίδα έχει τον χάρτη με την διεύθυνσή σας. Λιγότερα τηλεφωνήματα (και χρόνος) σχετικά με κατευθυντήριες οδηγίες στην Εταιρεία σας.
Είναι πολύ πιο εύκολο για τον πελάτη σας να κοιτάξει στον ηλεκτρονικό κατάλογο για το εάν έχετε κάποιο συγκεκριμένο προϊόν που χρειάζεται ή υπηρεσία. Είναι όμως και λιγότερη εργασία για την γραμματεία σας να απαντάει σε όλα αυτά τα τηλεφωνήματα.
Η φόρμα επικοινωνίας για ερωτήσεις σας επιτρέπει να απαντάτε σε ερωτήσεις πελατών σε βολικό χρόνο για εσάς, με αποτέλεσμα να προσφέρετε καλύτερη εξυπηρέτηση και σίγουρα πιο σίγουρη πώληση.
Επίσης στις φόρμες διαδραστικότητας θα μπορούσατε να ρωτήσετε την γνώμη των πελατών σας για κάποια εισαγωγή ή παραγωγή ώστε να εξασφαλίσετε περισσότερες πωλήσεις.. Πχ.
Πιο από τα δύο , τρία κλπ σας αρέσει περισσότερο. 10% κουπόνι έκπτωσης.
Υπάρχουν πάρα πολλά εργαλεία για την συμμετοχή των διαδικτυακών σας φίλων και πελατών που μπορούν να σας εξοικονομήσουν μεγάλο κόστος στο Marketing των προϊόντων σας ή υπηρεσιών.
Ένας άλλος πολύ σημαντικός λόγος για να αποκτήσετε Ιστοσελίδα είναι για την προώθηση της επιχείρησης. Εάν έχετε επιχείρηση, τότε θέλετε ο κόσμος να γνωρίζει την ύπαρξη της. Με το διαδύκτιο, μπορεί ο κόσμος πολύ εύκολα να σας εντοπίσει, ενώ αν δε διαθέτετε δικτυακό τόπο τότε είναι πολύ πιθανόν να χάνετε καθημερινά πιθανούς πελάτες που βρίσκουν τους ανταγωνιστές σας και όχι εσάς.

Join Our Newsletter

Related Posts

Γιατί χρειάζεται ο επανασχεδιασμός ιστοσελίδας

Επανασχεδιασμός Ιστοσελίδας 6 βασικοί λόγοι. Ο επανασχεδιασμός ιστοσελίδας μπορεί να είναι από απλός με μια ποιο ευχάριστη και εύχρηστη ιστοσελίδα έως και μια πολύ ποιο προχωρημένη μελέτη σε συνδιασμό με SEO και έρευνα σχετικά με τον ανταγωνισμό σας.

About the Author

iq-design